ویزا چین

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای چین

  • اصل پاسپورت

  • دو قطعه عکس رنگی تمام رخ ضمینه سفید 6 در 4

  •  تمکن مالی  10 میلیون تومان برای هر نفر

  • مشخصات کامل فردی

چین

سفر به خارج از کشور و آشنایی با فرهنگ و تمدن های کشور دیگر، همواره یکی از بهترین گزینه ها در ایام تعطیلات است، اما سفر به خارج از کشور به همین راحتی ها نیست و شما نمی توانید در هر زمانی که بخواهید تنها با در دست داشتن بلیط هواپیما پا به کشوری دیگری بگذارید، چرا که بسیاری از کشورها قوانین و ضوابطی برای ورود مسافران خارجی دارند که از مهم ترین آن ها داشتن ویزا مسافرتی است.

ویزا چین
جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه 2015 به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا 2 ماه ممکن است به تعویق بیافتد.